Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kako radimo

Pitate se kako biste i zašto surađivali s nama? Imamo spremne odgovore za različite vrste kupaca: neprofitne i društveno odgovorne organizacije, institucije i trgovačka društva.

Ako se ne uklapate u te profile, to ne znači da nismo kompatibilni. Porazgovarajmo o tome!

Naši su radni procesi zasnovani na struci. Kroz dugogodišnje iskustvo smo definirali dobre prakse kojih se pridržavamo. U tom pogledu se ne razlikujemo se od bilo koje druge, dobro organizirane, radne organizacije podjednakog kapaciteta. Projekte i zadatke vode osobe s iskustvom, planiramo, formiramo timove, oslanjamo se na kapacitet i kreativnost cijelog kolektiva te provodimo kontrolu kvalitete, a projekte pratimo i nakon realizacije. Za više informacija pogledajte naš portfolio.

Vrijedi istaknuti kako smo spremni uložiti vrijeme, znanje i energiju u vaše projekte već tijekom njihove pripreme. Ako uspijemo definirati partnersku platformu za suradnju te ako je projekt o kojem razgovaramo u skladu s ciljevima Zadruge, rado ćemo se uključiti i pomoći vam u artikulaciji projekta, financijskom i terminskom planiranju.

Naše partnerstvo može ići i korak dalje: Zadruga svu dobit uplaćuje u Fond Solidarnosti, naš alat za društvene promjene. Kada to okolnosti dozvoljavaju, spremni smo organizacijski ili financijski podržati dobre razvojne ideje.